Újfajta zselatinnal csináltam a cukormázat. Legalábbis szerintem az volt a gond, hogy kicsit szemcsés maradt a máz, szóval nem volt szép egyenletes fehér, viszont az állaga sokkal jobbra sikeredett, nem nyúlt annyira, így nem is repedezett meg a máz, bár kicsit nehéz volt így rásimítani a tortára. Nem is lett olyan sima és szép... Úgyhogy maradok inkább a megszokott Horváth Rozisnál és azzal folytatom a kísérletezgetést.
Tipp: A kisvirágok kiszúrásához használt mázat tésztanyújtó géppel nyújtottam, így a vastagsága mindig egyforma lesz.
A virágok közepe akár gyöngyből is lehet, bár az sokkal több türelmet igényel. Most maradtam az egyszerű odapöttyözgetésnél híg cukormázból (csak porcukor és egy kis víz, így nem dermed meg azonnal).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése